Légy naprakész a legújabb szandál trendekkel kapcsolatban

Szandál trendek

A tornacipők és csizmák egész évben gond nélkül viselhetők. De ha olyan területen élsz, ahol a nyár egy szempillantás alatt jön és megy, a szandálszezon csak néhány hónapig tart. Ezért a fast fashion darabokba való befektetés nem ígéretes megoldás.

A világjárványnak köszönhetően sokan szeretnénk stílusosan utazni. Jasmin Hekmat, a Cult Gaia alapítója úgy véli, hogy “a kényelmes és praktikus, de figyelemfelkeltő szandálok lesznek a lista élén”. A tervezők nem mondanak le a kényelmes, mégis stílusos, a rohanó életmódhoz illeszkedő, kifejezetten a modern, független nők számára készült mintákról.

Elza Wandler, a Wadler alapítója úgy véli, hogy “idén nyáron a lapos szandálokat továbbra is hordani fogják, de a magassarkú cipők mindenképpen visszakerülnek a figyelem középpontjába. Mindenki ki akar öltözni és ünnepelni az életet a korlátozásokon kívül.” Válassz tehát olyan szandált, amely minden napot ünneppé varázsol!

A legjobb, ha lépést tartasz a legújabb trendekkel, így olyan darabokat választhatsz, amelyek megfelelnek a stílusodnak, és amelyeket nyáron át boldogan viselhetsz. A biztonság érdekében dönthetsz úgy, hogy női lábbelit vásárol egy online női lábbeliáruházból. Ha szeretnél kitűnni idén nyáron, akkor olvass tovább, és fedezz fel 5 szandáltrendet, amelyek a tervezők legnagyobb kedvencei.

 

Magas platformok

Szandál trendek
Szandál trendek közé tartoznak a magas platformok.

A legtöbb ember valószínűleg továbbra is otthonról fog dolgozni, így a kényelem lesz az első. A lapos talpú szandálok és az egyenes talpú platformok mindenhol ott lesznek idén nyáron! Bármilyen laza szabású ruhát kiegészít, tökéletes a meleg időjáráshoz.

A vastag talpú platformok mellett a divatbemutatókon egyre népszerűbbek a szögletes sarkú, vaskos, platformos szandálok. Nemcsak karcsú vádli benyomását keltik, hanem magasságot is biztosítanak anélkül, hogy nehéz lenne viselni vagy összeilleszteni őket. Kombinálhatja farmerrel, ruhával vagy akár irodai szoknyával is. Fedezz fel még több magassarkú szandált a OneFashionRoom oldalon.

 

Szíjak és pántok

Bár a vékony pántos szandál trend 2019-ben indult be, még mindig nagy a kereslet iránta. Talán azért, mert az emberek nem hordanak olyan gyakran magassarkút, mint korábban, hanem inkább alkalmi lábbeliket választanak. Így a pántos szandálok tökéletes, sokoldalú kiegészítői bármilyen öltözéknek. Ideális kompromisszumot jelentenek az elegancia és a kényelem között.

 

Szegecses vagy szokatlan formájú sarok

Szandál trendek
Szandál trendek közé tartozik a szokatlan sarok forma és magasság.

Mindannyian a legtöbbet akarjuk kihozni a világjárvány alatt vásárolt ruhákból. Mi mással tűnhetnél ki jobban, mint egy pár tűsarkú szandállal vagy egy pár stiletto cipővel? Kezdj tehát egy pár közepes sarkú cipővel, és augusztusra olyan cipők rajongója leszel, amelyekben úgy érzed magad, mintha a világ a lábaid előtt heverne.

Semleges vagy pasztellszínek

Ha van valami, ami idén nyáron egyre népszerűbb a kifutókon, az egyértelműen a természet ihlette színpaletta, vagy a nőies, pasztell árnyalatok. Könnyen párosítható bármilyen ruhával, a szandál bármilyen stílusú és színű lehet. Dobd el a feketét, és válassz olyan színeket, mint a bézs, az okkersárga vagy a terrakotta egy hivatalos öltözékhez. Ha egy nőies kombinációt szeretnél, amely tökéletes a barátokkal való szórakozáshoz, válassz pasztell árnyalatokat.

 

Lapos talp

A lapos talpú szandálok tökéletes választás azok számára, akiknek a kényelem az első. A pozitívum, hogy sikeresen viselhető boyfriend farmerrel vagy nőies ruhákkal. Válassz vidám, színes kiegészítőket, például gyöngyöket, pántokat, hosszú, térdig érő csipkéket, amelyeket a gladiátorminták ihlettek, és vonzza a körülötted lévők tekintetét.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék