Menyasszonyi ruha kiegészítők

Menyasszonyi ruha kiegészítők

Milyen ékszerre van szüksége a menyasszonynak?

A hölgyek szinte kivétel nélkül esküvőjüket tekintik életük nagy napjának. Ez az, amikor a megszokottnál is jobban szeretnének tündökölni. A tökéletes ruha, smink és frizura, valamint a legszebb karikagyűrűk megválasztása mellett további ékszerek is kiemelten fontosak. De milyen kiegészítőkre van szükségük a menyasszonyoknak? Cikkünkből kiderül.

Menyasszonyi ruhához illő kiegészítők

Az ékszerek színe, stílusa, anyaga és díszítettsége elsősorban a menyasszonyi ruhától függ. Amíg nem találtuk meg álmaink öltözetét, nem tudhatjuk, milyen nyakékek vagy karperecek illenek majd hozzá.

A legfontosabb, hogy árnyalatban és stílusban mindenkor harmonizáljon a választott darab a ruhával. Alapszabály, hogy egyszerűbb ruhához látványosabb ékeket, míg habosbabos öltözethez egyszerűbb darabot választunk.

Menyasszonyi ruha kiegészítők
Menyasszonyi ruha kiegészítők

Különféle anyagok

Nincs megszabva, hogy milyen anyagú fülbevalóra vagy nyakláncra van szüksége a hölgynek. Az esküvő szépsége abban is rejlik, hogy a házasulandók egyéni stílusát hozza előtérbe. Választhatunk a következőkből:

  • arany (sárga, fehér, rozé)
  • ezüst
  • gyémánttal díszített
  • cirkónia köves
  • ásvány
  • bizsu
  • nemesacél
  • gyöngyből készült

Ékszerek széles választéka

Miután megtaláltuk a ruhát, egy ékszer webshop esküvői ékszerekkel kiváló lehetőséget nyújt az órákon át tartó böngészésre. Eldönthetjük, az alábbi lista mely elemeit szeretnénk viselni.

Menyasszonyi ruha kiegészítők
Menyasszonyi ruha kiegészítők

Nyakék

A gyűrű után ez megjelenésünk legfontosabb dísze. Amennyire szeretnénk, kiemelhetjük vele a dekoltázst. Ha azonban ruhánk felső része túlságosan díszes, eltekinthetünk nyakunk további hangsúlyozásától.

Fülbevaló

Arcunkat csodás módon szegélyezheti egy jól eltalált fülbevaló. Lényeges a harmónia a nyaklánccal, s az is, hogy ne legyen túlságosan figyelemelterelő. A hosszú, vékony nyak gyönyörűen érvényesül egy hosszabb fülbevalóval.

Karkötő

Az esküvőn vigyázni kell ezzel a kedvelt kiegészítővel, hiszen elvonhatja a figyelmet a kezünkön található gyűrűről. Ezt kiküszöbölhetjük, ha visszafogott karkötőt viselünk.

Tiara

Igazi hercegnői megjelenést kölcsönöz ez a fejdísz, persze viselni is tudni kell. Akkor mutat igazán jól, ha illik a hölgy többi kiegészítőjéhez.

Backdrop

Hátul mélyen kivágott ruhákhoz passzol ez a különlegesség. Akkor érdemes beszerezni, ha valóban hagy helyet számára a ruha, s a frizuránk sem akad bele.

Összegezve: A menyasszonyi ékszerek sokféleségében rengeteg hölgy érzi magát elveszettnek. Pedig valójában csak a harmónia a lényeg, és, hogy mindig a megfelelő területet hangsúlyozzuk. Stílusunktól és tervezett megjelenésünktől függően változatos anyagok és formák közül választhatunk.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék