Nyári eljegyzést terveztek? Íme pár tipp!

Esküvői meghívó

Nyári eljegyzést terveztek? Íme pár tipp!

A nyári hónapok nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszakot hozhatnak a párok életébe. Ha még tanultok, biztosan több szabadidőtök van ilyenkor. Emellett a legtöbb munkahely ilyenkor adja ki a szabadságot, így lehetőség van közös pihenésre. Nyári eljegyzés?

Ez a harmonikus periódus tökéletes alkalom a lánykérésre, majd az eljegyzési bulira. Hogy biztosan minden tökéletes legyen, adunk pár tippet!

Tippek nyári lánykéréshez

A leendő vőlegény feladata a romantikus és emlékezetes lánykérés megtervezése. Nézzük, mire kell figyelni nyáron!

Helyszín

Nyáron nagy eséllyel szabadtéren teszed majd fel a nagy kérdést. Hangolódj kedvesedre, s gondolkozz, hol képzeli el az eljegyzést! A tóparton? Egy hegytetőn? A szállodában? Az étteremben, mindenki szeme láttára? Esetleg közös otthonotokban, vagy annak kertjében? Ezek mind tökéletes helyszínek nyári lánykérésre.

Nyári eljegyzés
Nyári eljegyzés helyszíne lehet a vízpart.

Időzítés

A napfényes évszakban az helyes időzítés még romantikusabbá teheti az alkalmat. Lehetőleg kerüld el a déli hőséget, hacsak nem egy hűvös hegycsúcsra tervezel! A következő időpontok beválhatnak:

  • közös napkelte nézés alkalmával
  • napnyugtakor egy tavon csónakázva
  • éjfélkor a tengerparti sétán

Figyeld nagyon kedvesed, s rá fogsz érezni, milyen típusú lánykérésre vágyik.

Gyűrű

Az eljegyzési ékszer nem feltétlenül függ az évszaktól. Mégis talán jobban illenek a szikrázó nyári ragyogáshoz a fehérarany vagy ezüst árnyalatok. Ha tetszik az ötlet, nézz körül az eljegyzési gyűrűk fehéraranyból online választékában!

Nyári eljegyzés
Nyári eljegyzés: fehérarany jegygyűrű.

Spontaneitás

A hőség és az esetleges viharok miatt ebben az évszakban nagyon kiszámíthatatlan az időjárás és az emberek hangulata is. Ha mindketten napszúrástól szédelegtek a tervezett estén, nyugodtan halaszd el az eseményt! Egy kiadós bőrig ázás után a szálloda szobájában összebújva azonban különleges lehet hallani a nagy kérdést. Merj változtatni a terveken, légy laza!

Ötletek eljegyzési partihoz nyárra

A lánykérést követően a jegyespár általában külön eljegyzési bulit tart a szűk családnak, esetenként a barátoknak is. Ehhez is adunk néhány tippet.

Irány a szabad levegő

Használjátok ki, hogy végre jó az idő! Légkondis beltér helyett keressetek egy panorámás éttermi teraszt, vagy szervezzetek grillpartit, esetleg pikniket. A lényeg, hogy a szabadban legyetek, de készüljetek esőtervvel!

Könnyű étkek

Nagy melegben a legtöbb embernek túl nehéz a hagyományos menü. Könnyed saláták, hidegtálak, mártogatós falatkák jobban esnek, és esetleg költségben is kevesebbet jelentenek.

Díszítés

A nyári díszítés élettel és energiával teli! Használj nyugodtan vidám színeket, például sárgát, pirosat, zöldet és kéket! Ha visszafogottabb eljegyzési partira vágysz, akkor mezei virágokkal, és pasztellszínekkel teremts vintage hangulatot!

Összefoglalva: Rengeteg pompás lehetőség nyílik azok számára, akik nyári eljegyzést terveznek. A leánykéréshez és a buli megszervezéséhez is olvashattatok pár tippet, melyeket érdemes megfogadni. A lényeg azonban, hogy mindig lazán álljatok az eseményhez, s ne féljetek változtatni, ha kell.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék