Esküvői ékszerdivat 2021-ben

Esküvői ékszerdivat

Esküvői ékszerdivat 2021-ben

 

A 2021-es esküvői szezon várhatóan jobban alakul, mint a tavalyi, hiszen már lehetőség lesz lakodalmat is tartani. Nem könnyű azonban kiválasztani a több száz ékszer szett közül azt a változatot, amely a ruhához is remekül passzol. Éppen ezért érdemes még időben körbe nézni a divatos darabok között. Ebben a cikkben mutatunk pár ötletet és megoldást, amellyel csodás lehet az összkép!

Az esküvő stílusa

Mindegy, hogy meghitt, pár fős esküvőről van szó, esetleg hatalmas lakodalomról, ahol aztán egész éjszaka meg a bulizás, a legfőbb, hogy a menyasszony legyen a legszebb a nagy napon. A készülődés már valószínűleg javában zajlik, így tudjuk azt, hogy milyen stílusban is lesz megtartva az esküvő.

Nem mindegy, hogy egy modern, szállodai verziót választunk, esetleg egy kiskastélyban zajlik le az esemény, netalántán egy falusi lakodalomról van szó. Mindegyik esetben más-más kiegészítőkre lesz szükség. Nem csoda, hogy a több száz ékszer szett közül még 2021-ben is nehezen találjuk meg a tökéletes darabot.

Fontos az is, hogy a kiválasztott nyaklánc, karkötő, esetleg fülbevaló passzoljon a megjelenésünkhöz. Az esküvői ékszernek illeszkednie kell a menyasszonyi ruhához, illetve persze az egész esemény stílusához is.

Esküvői ékszerdivat 2021-ben

2021-es esküvői ékszerek

Az ezüst ékszerek természetesen idén is hódítanak, ez szinte biztosan illik majd a szettünkhöz, legyen szó fehér, ekrü, esetleg pezsgő árnyalatú ruháról. Ebben az évben sokan választják majd a gyöngyös kiegészítőket, amelyek rendkívül egyszerűek, mégis stílusos darabok. A Swarovski termékek biztosan hódítani fognak, hiszen ezekből számos változatban találhatunk egyedi kiegészítőket.

Amennyiben abroncsos és hangsúlyos ruha mellett tettük le a voksunkat, akkor szóba jöhetnek a szintén Swarovski kristályokkal díszített szikrázó ékszercsodák. Ezek nem túl hivalkodóak, mégis sokat adnak hozzá a szettünkhöz. Érdemes azonban a kevesebb több elvét alkalmazni, így ügyeljünk az egyensúlyra. Ha hangsúlyosabb nyakláncot választunk, akkor a fülbevaló legyen inkább egy egyszerűbb verzió.

Egy bensőséges esküvőre azonban jó megoldás lehet egy egyszerű szív medállal ellátott ezüstlánc is. Ez az alakzat minden évben hódít, hiszen közelebb hoz bennünket az eseményhez. Mindemellett egy zöld lagzi esetén szóba jöhet egy levél motívummal díszített darab is, amely szintén rendkívül egyedi lehet. A szetthez tartozik leveles fülbevaló és lánc egyaránt, hogy teljes lehessen az összkép.

Esküvői ékszerdivat
Esküvői ékszerdivat 2021-ben: az összkép a fontos.

Összegezve

A több száz ékszer szett közül idén sem lesz könnyű dolga a menyasszonyoknak kiválasztani a tökéletes változatot. A sok-sok termék között ugyanis rendkívül könnyű elveszni, így érdemes lehet figyelembe venni az éppen aktuális trendeket. 2021-ben hódítanak az ezüst ékszerek, a szivecskés és levélmintás medálok, amelyekkel igazán egyedivé tehetjük a szettünket.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék