Esküvő idősebb korban – 3 szuper ötlet a ruhához

Esküvő idősebb korban

Esküvő idősebb korban – 3 szuper ötlet, hogyan hódíts a ruháddal

Az emancipáció, a nők vágya, hogy bebizonyítsák, érnek ők is annyit, mint a férfiak.. A törekvés, hogy előbb megteremtsük a megfelelő egzisztenciát, és csak utána alapítsunk új családot.. Mindezek, illetve sok más egyéb tényező is afelé hajtja a világot, hogy a házasságok, esküvők egyre idősebb korban köttetnek. Ráadásul az eskü már nem örökre szól: a szerelem elmúlik, és az emberek újra próbálkoznak megtalálni az igazit. Nem véletlen tehát, hogy a boldogságtól piruló menyasszony nem feltétlenül egy kis csitri, akinek még ott a tojáshéj a fenekén.

És ez persze azt is jelenti, hogy az ara ízlése már más, mint annak idején volt. A habos-babos, extravagáns, feltűnő viseletek ideje lejárt, ilyenkor már inkább valami elegánsabb, királynőibb öltözetben szoktak gondolkodni a hölgyek. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem választhat magának valami különleges, a hétköznapiból kitűnő esküvői ruhadarabot. Sőt! Talán még több lehetőséget is ad neki a szürkeségből való kitündöklésre.

Esküvő idősebb korban

  1. Esküvő idősebb korban – a ruha színe

Az érettebb arák abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy számukra megnyílik a színek palettája, hiszen a megszokott fehértől nyugodtan eltérhetnek. Használd ki te is ezt a lehetőséget! Legyen bármelyik is a kedvenc színed, most itt a soha vissza nem térő alkalom! Mutasd meg a világnak, ez a szín csak azért van, hogy téged éltessen! Talán senki más nem mutat benne annyira jól, mint te! De a legjobb hír, hogy ha éppenséggel pont a fehéret kedveled, azt is nyugodtan viselheted, legyen szó annak bármilyen árnyalatáról.

Esküvő idősebb korban

  1. Esküvő idősebb korban – a ruha hossza

Ha büszke vagy nőies alakodra, karcsún megőrzött lábaidra, most bátran kérkedhetsz vele! Méghozzá úgy, hogy egyúttal természetes eleganciád is megcsillogtathatod. Válassz egy szűkebb, az alakodat követő, csipkés, hosszú ujjú, visszafogott kivágású, ámde térdig érő fazont!

  1. Esküvő idősebb korban – ruha vagy éppenséggel nadrág?

Ha egyszer a nadrágot szereted, miért kellene éppen a nagy napon visszariadni tőle? Gyönyörű, bővebb, laza szabású, finom anyagú nadrágokat lehet találni mindenféle elegáns színben, melyek kiválóak lehetnek egy ilyen különleges alkalomra is. Mindössze arra kell ügyelni, hogy megtaláljuk a hozzá legjobban illő, ugyancsak elegáns felsőt. Néhány kiegészítővel, klasszikus ékszerekkel, egy pár ízléses magas sarkú cipővel pedig a násznép sosem fogja elfeledni királynői megjelenésedet!

Látható hát, hogy nem csak a húszéveseké a világ. A szerelem nem ismer sem kort, sem egyéb határokat. És egyúttal a szépség is örök marad, ezért nincs oka aggodalomra egyik menyasszonynak sem, legyen bármennyi is éveinek száma.

Esküvő idősebb korban