Esküvői kísérőajándékok

Esküvői kísérőajándékok

Esküvői kísérőajándékok

A nagy nap, vagyis az esküvő és a szervezése is örök emlék lesz nem csupán az ifjú pár, de a családtagok és a barátok részére is. Vagy azért, mert harmonikus és szép időszak volt, vagy azért, mert idegölő és legyen-már-vége élményt adott.

Az egyik sarkalatos pontja az esküvőszervezésnek, vagyis a feladatlistának, a vendégeknek adott, úgynevezett esküvői kísérő ajándékok. Szeretnénk, ha ezen a ponton egyáltalán nem kellene aggódnod, ezért összekészítettünk néhány esküvői kísérőajándék ötletet.

Esküvői kísérőajándékok

 

 

Esküvői kísérőajándékok édességből

A kísérő ajándék kiválasztása lehet egy gyorsan-legyünk-túl rajta pont az esküvős listát, és lehet egy ötletes, szeretettel választott ajándék is.

A kísérő ajándékok zöme valami ajándéktárgy, például gyertya, szalvétagyűrű, díszes köszönő kártya, amin az emlékezetes nap dátuma, nevek esetleg fényképek szerepelnek. Aztán ezek az ajándéktárgyak felkerülnek egy polcra, és többé rá sem nézünk.

Ha szeretnél emlékezetes ajándékot adni, akkor válogass az egyedien díszíthető céges édességek közül. Választhatsz táblás csokit, amiben 1000 mg c-vitamin van, és a csokipapírt „logózhatjátok” a saját fényképpel, évszámmal megbolondított egyedi díszítéssel.

Képzeld el, ahogy az esküvő csokipapírjai ellepik a facebook-ot, kedves és örök emlék, igaz?

Esküvői kísérő csoki

Érdemes több kisebb kocka csokit összeválogatni, többféle ízben és színben, és ízlésesen becsomagolni, mondjuk zsákbamacskás kis zsákokba. A kocka csokik is nagyon finom belga csokoládéból készülnek, biztosan nagy örömöt fog adni a násznép számára.

Egyre divatosabb az esküvői csoki, azonban a díszítésük a „love” és a „just married” szövegekben ki is merül. Te lehetsz kreatívabb, és teljes mértékben testre szabhatod az esküvőt és a kísérőajándékokat is.

Esküvői kísérőajándékok

Nyereményjáték esküvői kísérőajándékkal

Legyél különlegesen emlékezetes. Már a meghívón jelezheted, hogy egy játékra invitálod a kedves vendégeket. Aki a legtöbb vagy legtöbbféle csokit, csokipapírt gyűjti össze, annak nyereményként felajánlasz valamit.

Lelkes és vidám esküvőd lesz így, feltéve, ha a nyeremény valami érdekes. Az egyedien díszíthető, esküvői „logózott csokoládé” teret ad a legegyszerűbb ötletektől kezdve a legemlékezetesebb ajándékötletekig.

Legyen édesen különleges és emlékezetes az esküvő.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék