Különleges esküvői frizurák hosszú hajból

esküvői frizurák

Különleges esküvői frizurák hosszú hajból

3 szuper ötlet, hogyan dobhatod fel!

A nőiesség egyik legjellegzetesebb megnyilvánulása a dús és hosszú haj. Ha valaki olyan szerencsés, hogy eredendően rendelkezik ezzel az adottsággal, akkor könnyű dolga van a mindennapok során. Ahhoz ugyanis, hogy szép legyen, nem kell mást tennie, mint hogy megfelelően gondozza, ápolja. Reggelente pedig meg kell kicsit fésülni – és irány a munka! Mindez nem igényel több ráfordítást, mint naponta 5 percet.

Ám vannak olyan alkalmak, amelyek merőben eltérnek a mindennapi rutintól. Ilyenkor külsőnk minden apró részletében valami különlegesre vágyunk, a megszokottól teljes mértékben eltérőre. És ezért akár hajlandóak vagyunk nagyságrendekkel több időnket rááldozni, csak hogy a kívánt hatást elérjük. Talán nem is kell mondanom, hogy az ilyen különleges alkalomra a legjellegzetesebb példa az esküvőnk…

Sokan azt hiszik, hogy a rövid haj változatosabb viselésére viszonylag korlátozottabbak a lehetőségek. Ám ez nem így van, sőt! Szuper megoldások léteznek arra, hogyan lehet feldobni a fiús viseletet is.

Esküvői frizurák

Az is igaz, hogy a hosszú haj is sokkal többféle frizurát, viselési lehetőséget rejt magában, mint azt gondolhatnánk. Ha kellően találékonyak vagyunk, megnyílhat számunkra a mindenféle változatos frizurák világa, az elegánstól kezdve egészen a huncutig. És hogy hogyan kamatoztathatod szuper adottságaidat életed nagy napja, az esküvőd számára? Íme néhány tipp, hogyan lehet meseszép, és egyúttal messze nem megszokott frizurát készíteni hosszú hajadból:

  1. Dús, látványos lófarok vagy konty

Az igazán különleges lófarok és konty titka, ha kivételesen hosszú haj áll hozzá rendelkezésünkre. Azonban a mindennapi élet során nem biztos, hogy kényelmes viselet, ha egész nap összehúzza a fejbőrödet egy hajgumi vagy karistolja a sok rögzítőcsat. Na de egy esküvő! A lehetősége, hogy igazán elkápráztasd párodat és a násznépet! Csak válaszd ki fodrászoddal azt a konty- vagy lófarokkölteményt, ami a legtökéletesebben emeli ki dús és hosszú hajad szépségét! Meglátod: a hatás lenyűgöző lesz.

  1. Extravagánsan tarka frizura az extravagánsoknak

Ha valami igazán egyedi frizurát szeretnél, feldobhatod azzal, hogy különleges színt adsz a hajadnak. Lehet az eredetitől teljesen eltérő, de akár csak árnyalatokban különböző is. A manapság elérhető színezők között milliónyi színválaszték van. Ha félted a hajad a károsodástól, rendelkezésre állnak a kímélő, kimosható színezősamponok is, csak erre az egyetlen alkalomra.

  1. A hajdíszítés új dimenziói nyílnak meg előtted

Minél hosszabb és dúsabb a hajad, annál több lehetőséged van mindenféle izgalmas kiegészítő viselésére. A hosszú hajtincsek feltűzésére számos különleges csat, fésű, kendő áll a rendelkezésre. Csak az éles szemeden és kreativitásodon múlik, hogy megtaláld közülük a neked valókat, és megalkosd velük a rengeteg különleges frizuravariációt.

Esküvői blog

Esküvőtervező

Esküvői idézetek

Esküvői zenék