Hibák, amiket megéri elkerülni a pazar megjelenés érdekében

Az alkalomhoz illő, mint kitétel, igenis lényeges! Az espadrilles cipők tökéletes választásnak tűnhetnek a nyári szezonra, hiszen könnyedek, kényelmesek és stílusosak. Azonban gyakori probléma, hogy nem megfelelő alkalmakra választjuk őket. A női espadrilles alapvetően casual viselet, így hivatalosabb eseményeken vagy üzleti találkozókon nem mindig mutat a legjobban. A dresszkód egyébként alapvetően árulkodó, egyúttal jó kiindulási pontként szolgálhat. Továbbá, bár kényelmesek, hosszú sétákra vagy egyenetlen terepre nem ideálisak, mivel a talpuk nem biztosít megfelelő támogatást. Ám amikor a lazaságé, a kényelemé, meg a kötöttségektől mentes trendi megjelenésé a főszerep, akkor nem kell tovább kutatni – a márka pontosan ezek elegyét kínálja ellenállhatatlan formában. Jaj, úgy élvezem én a strandot – de miben? A megfelelő női fürdőruhák kiválasztása alapjáraton nem tűnik vállalhatatlanul összetett feladatnak. De akad itt egy olyan baki lehetőség, amibe bizony túl sokan futnak bele. Ha tetszik, ha nem, a testalkat számít, különösen fürdőruhák esetén. Egy minden tekintetben optimális modell kiemeli az előnyös vonásokat, míg a rosszul megválasztott darabok fokozhatják a kényelmetlenséget és az önbizalom hiányát. Ez nem jelenti azt, hogy akkor csak az egyrészes variációk a nyerők, vagy amik mindent takarnak. Nem, dehogy! Viszont a megfelelő szabás sokat dobhat az összkép egészén, ezért többek között erre is célszerű odafigyelni, meg a kivágás nagyságát sem jó ötlet félvállról venni. Csatolmány: jaj-ugy-elvezem-en-a-strandot-–-de-miben.jpg Nemcsak a „milyet”, hanem a „mire” is megválaszolandó kérdés! A Converse Run Star Hike modelljei igazi divatikonná váltak az elmúlt években, ugyanakkor hangsúlyos megjegyezni, hogy bár stílusosak, nem minden esetben praktikusak. Ezek a cipők jelentős talppal rendelkeznek, ami megkülönbözteti őket a hagyományos Converse cipőktől. A magasított talp miatt nem ajánlottak intenzív fizikai tevékenységekhez, mint a futás vagy egyéb sportok. Ideálisak városi sétákhoz, de nem helyettesíthetik a sportcipőket. Gyakori hiba, hogy funkciójukat tévesen értelmezik, így nem megfelelő tevékenységekhez használják. Maradjunk annyiban, hogy ez az a típusú baki, ami több, mint kényelmetlen. Úgyhogy bár stílustörést nem jelent, de egész napon át tartó diszkomfort érzetet igen, így aztán a legjobb taktika egy az egyben elkerülni, és a megfelelő tevékenységhez választani. Ezért annyira jó ötlet cipővásárlás előtt tisztázni, hogy pontosan mire fogjuk használni az adott lábbelit: milyen körülmények között, milyen jellegű kihívások leküzdésére, milyen feltételek mellett.

A divat világában a részletek jelentősége vitathatatlan. Egy jól megválasztott öltözék jelentős hatást gyakorolhat a kisugárzás egészére, ugyanakkor néhány gyakori hiba könnyen árnyalhatja a végeredményt. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a divatbakikat, amelyeket mindenki jól tesz, ha messziről elkerül. Bár többnyire nem célszerű a hibákra koncentrálni, jelen esetben határozottan jól jöhet, ha néhány banánhéjra ráirányítjuk a reflektorok fényét, mert így a későbbiekben sokkal könnyebb őket átlépni.

Hibák, amiket megéri elkerülni a pazar megjelenés érdekében
Hibák, amiket megéri elkerülni a pazar megjelenés érdekében

Az alkalomhoz illő, mint kitétel, igenis lényeges!

Az espadrilles cipők tökéletes választásnak tűnhetnek a nyári szezonra, hiszen könnyedek, kényelmesek és stílusosak. Azonban gyakori probléma, hogy nem megfelelő alkalmakra választjuk őket. A női espadrilles alapvetően casual viselet, így hivatalosabb eseményeken vagy üzleti találkozókon nem mindig mutat a legjobban. A dresszkód egyébként alapvetően árulkodó, egyúttal jó kiindulási pontként szolgálhat. Továbbá, bár kényelmesek, hosszú sétákra vagy egyenetlen terepre nem ideálisak, mivel a talpuk nem biztosít megfelelő támogatást. Ám amikor a lazaságé, a kényelemé, meg a kötöttségektől mentes trendi megjelenésé a főszerep, akkor nem kell tovább kutatni – a márka pontosan ezek elegyét kínálja ellenállhatatlan formában.

Jaj, úgy élvezem én a strandot – de miben?

A megfelelő női fürdőruhák kiválasztása alapjáraton nem tűnik vállalhatatlanul összetett feladatnak. De akad itt egy olyan baki lehetőség, amibe bizony túl sokan futnak bele. Ha tetszik, ha nem, a testalkat számít, különösen fürdőruhák esetén. Egy minden tekintetben optimális modell kiemeli az előnyös vonásokat, míg a rosszul megválasztott darabok fokozhatják a kényelmetlenséget és az önbizalom hiányát.
Ez nem jelenti azt, hogy akkor csak az egyrészes variációk a nyerők, vagy amik mindent takarnak. Nem, dehogy! Viszont a megfelelő szabás sokat dobhat az összkép egészén, ezért többek között erre is célszerű odafigyelni, meg a kivágás nagyságát sem jó ötlet félvállról venni.

Hibák, amiket megéri elkerülni a pazar megjelenés érdekében
Hibák, amiket megéri elkerülni a pazar megjelenés érdekében

Nemcsak a „milyet”, hanem a „mire” is megválaszolandó kérdés!

Converse Run Star Hike modelljei igazi divatikonná váltak az elmúlt években, ugyanakkor hangsúlyos megjegyezni, hogy bár stílusosak, nem minden esetben praktikusak. Ezek a cipők jelentős talppal rendelkeznek, ami megkülönbözteti őket a hagyományos Converse cipőktől. A magasított talp miatt nem ajánlottak intenzív fizikai tevékenységekhez, mint a futás vagy egyéb sportok. Ideálisak városi sétákhoz, de nem helyettesíthetik a sportcipőket. Gyakori hiba, hogy funkciójukat tévesen értelmezik, így nem megfelelő tevékenységekhez használják.

Maradjunk annyiban, hogy ez az a típusú baki, ami több, mint kényelmetlen. Úgyhogy bár stílustörést nem jelent, de egész napon át tartó diszkomfort érzetet igen, így aztán a legjobb taktika egy az egyben elkerülni, és a megfelelő tevékenységhez választani. Ezért annyira jó ötlet cipővásárlás előtt tisztázni, hogy pontosan mire fogjuk használni az adott lábbelit: milyen körülmények között, milyen jellegű kihívások leküzdésére, milyen feltételek mellett.