Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák

Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák

A balerina cipő valószínűleg már örökre velünk marad. Ez az egyszerű és könnyen felkapható lábbeli nem csak a kényelmével, de az univerzális hordhatóságával is kivívta az örökdivat jelzőt. Ezért az idei nyáron szintén tombolni fog a balerina őrület, amit remekül tudunk kombinálni a különféle táskákkal.

Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák
Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák



Milyen balerinát válasszunk?

Mindig felmerül a kérdés: melyik balerina cipőt válasszuk? Merthogy nagyon nem mindegy. Ezt általában sok hölgy is észreveszi idővel, amikor nem figyel oda a részletekre és az elvileg kényelmes balerina végül a lábukat fogja feltörni. Pedig ha pár alapszabályt betartunk a kiválasztásánál, akkor valóban extra kényelmes és csinos balerinához juthatunk. Az első alapszabály, hogy mindig a lábfejünk szélessége szerint válasszunk. Léteznek keskeny lábfejhez való és széles lábfejállású balerinák is. Ezért mielőtt választunk, mérjük le a saját lábfejünk szélességünket. A másik szempont szó szerint sarkalatos kérdés. Hiszen a balerinák sarokrésze sem mindegy. Ha mi olyan típusúak vagyunk, hogy még a papucs is képes feltörni a sarkunkat, akkor mindig kifejezetten puha sarokrésszel rendelkező balerinát válasszunk. A harmadik szempont egyértelműen a cipő talpára vonatkozik. A klasszikus balerinának nincsen sarka. Ezért jó, ha tudjuk, hogy ezekben kilométereket legyalogolni nem olyan kényelmes. Ha sokat sétálunk, akkor ne sarokmentes balerinát válasszunk, hanem olyat, ami a sarokrésznél legalább egy centivel meg van emelve. Viszont akár platformos balerinát is nézhetünk magunknak, az is ugyanúgy kényelmes lesz a hosszú távú viseléshez.



Milyen táskát válasszunk a balerinánkhoz?

A balerinából már elképesztő sokféle változat létezik. Kaphatunk vászon balerinát, vagy rendkívül elegáns, finom bőrből készült modelleket. Választhatunk egészen színes darabokat, de akár még csipke felsőrésszel tervezetteket is. A balerina tehát nagyon változatos cipőt jelöl, ennek megfelelően érdemes hozzá táskát választani. A sportos balerináknál például sportosabb táskát nézhetünk, az elegánsabbakhoz már elegánsabb dukál. Ugyanakkor egy univerzális táskát is választhatunk magunknak, mondjuk egy fekete bőrt, ami mindegyik típusú balerinához jól mutat. Sok hölgy kifejezetten balerinagyűjtő, nekik például biztos, hogy megéri egy univerzális táskába befektetni, ami mindegyik stílusú balerinájukhoz jó választás lesz. A https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak/oldaltaska linken mindegyik stílust megtaláljuk.

Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák
Divatos kiegészítők a nyárra – balerinák és stílusos kézitáskák



Táskatrendek 2023-ban, ami jól mutat minden balerinához

Az idei táskák trendje szerencsére meglehetősen változatosra sikerül. Ezek között például idén nyáron a naturális vászontáskák is hódítani fognak. A balerinák egészen természetes hatásúak, ami miatt az ilyen fonott, szövött modellek kifejezetten jól állnak. Ezen kívül a fémes bőrből készült táskák is divatosak maradtak, ahogyan az oversize shopperek is. A balerinához mindegyik tökéletesen passzol. Mivel utóbbi stílusból balerina is készül, ezért például egy ezüst balerina jól mutat még akár az arany fémes táskához is. De ha színesebben szeretnénk öltözködni, ami szintén trend most, akkor próbáljuk ki a fémes fukszia vagy zöld színű táskákat ezüst balerinával, amiből bőséges választékot érünk el a  https://answear.hu/k/noi/cipok/balerinak linkre kattintva.